Nybyggeri

Uneo beskæftiger sig med alle typer større nybyggerisager, hvad end om det er boligbyggeri for erhverv eller en større privat byggesag.

Vi har tidligere blandt andet lavet:

  • Erhversbyggeri
  • Institutionsbyggeri
  • Domicilbyggeri
  • Kontorbyggeri
  • Halbyggeri
  • Bilhuse

Kompetent hovedentreprenør til nyyggeri

At bygge nyt er en stor investering, der er mange overvejelser, der skal tages stilling til, og byggeprocessen kan være krævende.

Som hovedentreprenør håndterer vi alle dele af byggeprocessen. Herunder tager vi os af fagentreprenører, økonomi og naturligvis selve byggeriet.

Vi sikrer, at alle aftalte kvalitetsstandarder samt den aftalte tidsplan bliver fulgt.

Vi håndterer alle processer

Vi er specialister i hovedentreprise – lige fra idéfasen til eksekveringen.

Du vil hurtigt mærke, at vi brænder for vores arbejde og at udføre professionelle løsninger med et højt serviceniveau.

Vores professionelle attitude og personlige tilgangsmåde til byggeprojekter har sikret os et tæt samarbejde med de dygtigste håndværkere og rådgivere i branchen. Og vi er stolte af at kalde dem vores samarbejdspartnere.

Det tætte samarbejde sikrer en effektiv kommunikation baseret på tillid og åbenhed mellem fagentrepriserne. Og du vil derfor opleve, at vi kan arbejde målrettet med dit byggeprojekt grundet korte beslutningsveje.

Du kan derudover forvente en åben kommunikation, i forhold til hvor vi er i byggeprocessen, valg af materialer, økonomi og arbejdsmiljø.

Kviste zink tag fast undertag lægter stillads nyt tag

Bæredygtigt nybyggeri

Der er mange fordele ved at anvende bæredygtige materialer, både til nybyggeri og ved andre bygeprojekter. 

Bæredygtige byggematerialer til nybyg bidrager til et bedre indeklima og nedsætter risikoen for astma og allergi. Derudover har materialerne en tendens til at holde længere, eksempelvis maling uden allergifremkaldene stoffer og usunde kemikalier.

Du sparer derfor både tid og penge på vedligeholdelse, hvilket også er hvorfor vi hos Uneo er så stor en fortaler for netop bæredygtigt byggeri.

Ligeledes er det ofte en værdifuld investering at bygge efter dagslysets naturlige fald, så du kan udnytte det naturlige sollys mest muligt. Du sparer penge på el, men samtidig øger du værdien af dit nybyggeri grundet vores samfunds øget fokus på bæredygtigt byggeri.

Skal vi håndtere dit nybyggeri?

Lyder det til, at Uneo kunne være den rette entreprenør til dit byggeprojekt?

kontakt os gerne allerede i dag. Vi tilbyder altid en uforpligtende snak, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt.