​Nybyggeri

Vi kan

Varetage dit nybyggeri indenfor erhverv

uneo er et byggefirma med base i Vallensbæk. Vi beskæftiger os med alle typer af større nybyggerisager for erhverv på hele Sjælland, herunder f.eks. København og omegn, Hørsholm, Rudersdal, Roskilde, Køge og Holte.

Vi har tidligere varetaget opgaver inden for:

Erhversbyggeri

Institutionsbyggeri

Domicilbyggeri

Kontorbyggeri

Halbyggeri

Bilhuse

Kompetent totalentreprenør

At bygge nyt er en stor investering, der er mange overvejelser, der skal tages stilling til, og byggeprocessen kan være krævende.

Som totalentreprenør håndterer vi alle dele af byggeprocessen. Herunder tager vi os af tid, kvalitet, arbejdsmiljø og naturligvis selve byggeriet for at sikre, at alle kvalitetsstandarder samt den aftalte tidsplan bliver fulgt.

Vi håndterer alle processer

Vi er specialister i hovedentreprise – lige fra idéfasen til eksekveringen. Du vil hurtigt mærke, at vi brænder for vores arbejde og at udføre professionelle løsninger med et højt serviceniveau. Vores professionelle attitude og personlige tilgangsmåde til byggeprojekter har sikret os et tæt samarbejde med de dygtigste håndværkere og rådgivere i branchen. Og vi er stolte af at kalde dem vores samarbejdspartnere.

Det tætte samarbejde sikrer en effektiv kommunikation baseret på tillid og åbenhed mellem fagentrepriserne. Og du vil derfor opleve, at vi kan arbejde målrettet med dit byggeprojekt grundet korte beslutningsveje. Du kan derudover forvente en åben kommunikation i forhold til hvor vi er i byggeprocessen, valg af materialer, økonomi og arbejdsmiljø.

Nybyggeri som er bæredygtigt

Der er mange fordele ved at anvende bæredygtige materialer både til nybyggeri og ved andre byggeprojekter.

Bæredygtige byggematerialer til nybyg bidrager til et bedre indeklima og nedsætter risikoen for astma og allergi. Derudover har materialerne en tendens til at holde længere. Det kan for eksempel være maling uden allergifremkaldene stoffer og usunde kemikalier.

Ligeledes er det ofte en værdifuld investering at bygge efter dagslysets naturlige fald, så du kan udnytte det naturlige sollys mest muligt. På den måde kan du spare penge på el, og samtidig øger du værdien af dit nybyggeri grundet vores samfunds øgede fokus på bæredygtigt byggeri.

Skal vi håndtere dit nybyggeri?

Har du spørgsmål angående priser såsom hvad koster nybyggeri? Eller synes du allerede nu, at vi kunne være den rette entreprenør til dit projekt? Så kontakt os gerne allerede i dag. 

Vi besvarer gerne alle de tvivlsspørgsmål, der måtte være, og vi tilbyder altid en uforpligtende snak, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt, eller hvis du kunne tænke dig et tilbud med en god pris

Udfyld formularen

Kontakt os i dag​

​Kunne vi være den rigtige entreprenør, så tøv ikke med at kontakte os. 

Vi hjælper dig gerne videre, hvis du har en idé til et projekt, eller hvis du har brug for én til at udføre projektet.

phone_2 Ring: 91 91 91 51

e-mail_2 Skriv: info@uneo.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 91 91 91 51​

E-mail: info@uneo.dk​

linkedin

uneo ApS​ | CVR: ​38943928

Park Allé 382, 2625 Vallensbæk