​Facaderenovering

Trænger facaden til en overhaling?

Vi udfører enhver type facaderenovering

uneo har gennem tiden udført mange opgaver i forbindelse med facaderenovering, og vi har stor erfaring som hoved- og totalentreprenør på øvrige renoveringsopgaver indenfor erhvervsbyggeri. 

Vores byggefirma har base i Vallensbæk, men vi løser opgaver på hele Sjælland. Bl.a. har vi tidligere haft projekter i København og omegn, Holte, Roskilde, Hørsholm, Køge og Rudersdal.

Vi vægter bæredygtighed højt

Vi kan varetage mange forskellige opgaver, når det kommer til facaderenovering – alt lige fra pudsning af facade til vandskuring af facade.

En af vores kerneværdier er bæredygtighed, som betyder utroligt meget for os. Når vi skal stå for en renovering af facade, så anvender vi derfor som udgangspunkt altid miljøvenlige produkter. 

Når vi udfører facaderenovering, gør vi altså alt, hvad vi kan for at skåne miljøet, og vi vægter naturligvis kvalitet højt. Det betyder, at du kan være sikker på godt håndværk i høj kvalitet hver eneste gang, du sætter os på en opgave.

Vi hjælper også med den indvendige renovering

Hos Uneo står vi ikke blot for den udvendige renovering, vi udfører også alt det indvendige.

Vi kan derfor også hjælpe dig med at renovere kontorlokalerne eller andet erhverv, hvis du for eksempel ønsker at give dine medarbejdere mere plads eller et forbedret indeklima.

For os er arbejdsmiljø en mærkesag, og derfor er vi også de helt rette at gå til, hvis du ønsker et moderne, funktionelt og professionelt bud på, hvordan du kan opgradere dine nuværende lokaler. Vi har altid øje for, hvordan vi i renoveringen kan optimere forholdet for de personer, der efterfølgende skal arbejde i bygningen.

Vi har blandt andet stor erfaring med kontorlokaler, butikker, tilbygninger og huse, som vi har udført mange renoveringer af.

​Renovering af tagkonstruktion

Udover at vi håndterer det indvendige og facaden på din bygning, bistår vi også ved renovering af tagkonstruktioner

Har du brug for en byggetilladelse?

Ved mange renoveringssager kan der være behov for en byggetilladelse – særligt hvis renoveringen har pladsforøgelse for øje. 

Som totalentreprenør på din byggesag, håndterer vi naturligvis enhver proces – inklusive ansøgning om byggetilladelse og andet.

Skal du have udført en facaderenovering eller en anden form for renovering, så kan du altid tage os med på råd helt fra idéfasen af projektet – vi klarer alle de efterfølgende processer.

Hvad koster facaderenovering?

Der kan være stor forskel på, hvad en facaderenovering koster. Vores priser varierer alt efter opgavens type, omfang og materialer, hvorfor vi er nødt til at kende lidt nærmere til den konkrete opgave for at kunne give et tilbud med den rigtige pris. Det gør vi naturligvis altid gerne.

Hvis du kunne tænke dig at høre nærmere, eller hvis du vil lave en aftale med os om en facaderenovering, så kontakt os med det samme. 

Vi vægter bæredygtighed, arbejdsmiljø og kvalitet højt, og du er dermed sikret et godt resultat, hvor værdierne er i orden.

Udfyld formularen

Kontakt os i dag​

​Kunne vi være den rigtige entreprenør, så tøv ikke med at kontakte os. 

Vi hjælper dig gerne videre, hvis du har en idé til et projekt, eller hvis du har brug for én til at udføre projektet.

phone_2 Ring: 91 91 91 51

e-mail_2 Skriv: info@uneo.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 91 91 91 51​

E-mail: info@uneo.dk​

linkedin

uneo ApS​ | CVR: ​38943928

Park Allé 382, 2625 Vallensbæk