​Tilbygning

Skal vi stå for dit erhvervsbyggeri? 

Vi opfører tilbygninger  erhvervs- og industribygninger

​Med mange års erfaring i branchen kan du trygt overlade dit projekt til uneo. Vi varetager store som små entrepriser inden for erhvervsbyggeri, herunder opfører vi nye erhvervs- og industribygninger for private bygherrer og virksomheder samt statslige og offentlige myndigheder.

Vores base er i Vallensbæk, men vi bygger på hele Sjælland. Hvis du er interesseret i et dybere indblik i vores kompetencer, er du velkommen til at kigge under vores referencer, hvor du kan se eksempler på tidligere projekter, vi har stået for.

​Byggefirmaet uneo er bygget op om stærke værdier, og derfor anvender vi som udgangspunkt bæredygtige byggematerialer, vi prioriterer et godt og givende arbejdsmiljø og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten - heller ikke hos vores samarbejdspartnere og underleverandører. 

Har du spørgsmål?

Hvis du vil høre mere, eller hvis du er klar til at indhente et tilbud på din opgave,​ er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvilket materiale anbefaler vi?

​Vi anbefaler, at du har vedligeholdelse med i tankerne ved ethvert byggeprojekt.

Ved et større projekt kan vi hjælpe med at optimere indeklimaet, sådan at energi og el bliver udnyttet bedst muligt. Uanset hvad er det vigtigt, at materialet passer sammen med det eksisterende hus/bygning.

Vi anbefaler derfor at bruge materialer, som giver bedst mening i forhold til resten af byggeriet.

Bæredygtige materialer

Vi samarbejder med STO, som er vores leverandør, når det gælder bæredygtige byggematerialer.

Vi går ind for at støtte miljøet på alle måder, vi kan, og det samme gør STO.

Med uneo som hovedentreprenør...

Er du sikret kvalitet, fleksibilitet og vedvarende stabil kommunikation. Det gælder både i forbindelse med mindre renoveringsopgaver for private eller erhverv, men også når vi varetager større projekter inden for nybyggeri og tilbygning.

Hvis du er interesseret i en uforpligtende snak om dit næste tilbygningsprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os. Derudover kan du finde yderlige informationer om vores projekter og arbejdsgang her på hjemmesiden.

Udfyld formularen

Kontakt os i dag​

​Kunne vi være den rigtige entreprenør, så tøv ikke med at kontakte os. 

Vi hjælper dig gerne videre, hvis du har en idé til et projekt, eller hvis du har brug for én til at udføre projektet.

phone_2 Ring: 91 91 91 51

e-mail_2 Skriv: info@uneo.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 91 91 91 51​

E-mail: info@uneo.dk​

linkedin

uneo ApS​ | CVR: ​38943928

Park Allé 382, 2625 Vallensbæk