​Totalrenovering

Lad os stå for

Totalrenovering af erhvervslokaler, foreninger og institutioner​

Skal du have foretaget en totalrenovering af dine virksomhedslokaler, din boligforening eller din institution? Så står vi hos Uneo klar til at hjælpe dig. Vi har specialiseret os indenfor forskellige typer erhvervsbyggeri, som vi kan varetage i en totalentreprise.

Vi tilbyder blandt andet totalrenovering af:

Butikker

Kontorlokaler

Institutioner

Boligforeninger

Erhvervsforeninger

​Derudover kan vi også varetage opgaver i forbindelse med renovering af hus og renovering af lejlighed. Vores firma er beliggende i Vallensbæk, hvorfra vi ofte kører ud til kunder i Køge, Glostrup, København og omegn, men vi dækker hele Sjælland.

Vi har fokus på arbejdsmiljø og bæredygtighed

Arbejdsmiljø og bæredygtighed er noget, som vi altid sørger for at tænke ind i forbindelse med vores arbejde med en totalrenovering, ligesom vi også har fokus på at optimere forholdene for dem, der efterfølgende skal bruge bygningen eller de pågældende lokaler.

Når du vælger at lade os stå for arbejdet i forbindelse med dit renoveringsprojekt, så kan du forvente, at vi anvender miljøvenlige produkter, og at vi udfører håndværk i højeste kvalitet. Vi anvender STO som leverandør af vores byggematerialer, og de lever for både miljøet og naturen, samtidig med at de er medlem af Global Compact-organisationen.

Kontakt os i dag

Lad os varetage din totalrenovering

Kunne du tænke dig at få foretaget en totalrenovering af dine erhvervslokaler, og ønsker du en pris på din opgave? Så er du velkommen til at tage kontakt til os med henblik på at få indhentet et uforpligtende tilbud og høre om dine muligheder. 

Vi udfører kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sikrer dig et flot og langtidsholdbart resultat.

Udfyld formularen

Kontakt os i dag​

​Kunne vi være den rigtige entreprenør, så tøv ikke med at kontakte os. 

Vi hjælper dig gerne videre, hvis du har en idé til et projekt, eller hvis du har brug for én til at udføre projektet.

phone_2 Ring: 91 91 91 51

e-mail_2 Skriv: info@uneo.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 91 91 91 51​

E-mail: info@uneo.dk​

linkedin

uneo ApS​ | CVR: ​38943928

Park Allé 382, 2625 Vallensbæk